startpagina

 

De recente beslissing van de regering laat ons toe om vanaf 4 mei, mits het respecteren van de veiligheidsregels, opnieuw aan elke consultatievraag te voldoen.

De veiligheidscriteria zijn:

Niet ziek zijn of verdachte symptomen vertonen. Indien u een afspraak heeft en u ziektesymptomen zou vertonen van welke aard ook, gelieve ons zeker op voorhand te contacteren 051/555.753.

• Het respecteren van afstandsregels tussen patiënten. Om deze reden maken wij geen gebruik van de wachtkamer. Gelieve in uw auto op onze parking te blijven wachten, wij komen u ophalen.

Strikte handhygiëne bij patiënt en osteopaat. Alle therapeuten in onze praktijk dragen handschoenen + wassen en ontsmetten de handen en armen na elke behandeling. U hoeft geen handschoenen te dragen, maar wij verzoeken iedere patiënt om bij binnenkomst de handen te ontsmetten met de daartoe voorziene handgel. Maak voor ieders veiligheid hiervan ook gebruik bij uw vertrek.

• Het dragen van een mondmasker door zowel osteopaat als patiënt! Ook voor de patiënt is het verplicht om een mondmasker te dragen. Indien u zelf niet over een mondmasker beschikt kunnen wij u hiervan voorzien. In dit geval wordt er 1 euro extra aangerekend.

Het blijven ontsmetten van contactoppervlaktes. Na iedere behandeling nemen wij de tijd om de behandelbank, gebruikte instrumenten, bureau, stoelen, kleedkamer, deurklinken ed. te ontsmetten.

• Het dagelijks wisselen van professionele kledij door de osteopaat. Ook alle handdoeken worden, zoals gewoonlijk, na iedere behandeling gewassen.

 
Hopend u op deze manier de nodige zorg te kunnen aanbieden en het voor iedereen veilig te houden.

 JC Pieters, DO.

 

Volg ons ook op Facebook